10 tips til hjemmetrening

Treningsstrikk 

Skap din eget hjemmegym med treningsstrikk, enkelt å bruke og krever lite oppbevaringsplass. Kombiner treningsstrikken med over 50 forskjellige øvelser for hele kroppen. Med en treningsstrikk kan du stimulere alle muskelgrupper og gir god effekt for hele kroppen Kjøp en Treningsstrikk her..

Pushupbrett

Perfekt til trening for overkropp og spesielt, bryst, skuldre og triceps. Med bare 5 minutter trening om dagen får man forbedret styrke og utholdenhet i hele overkroppen. Kjøp ett Pushupbrett her..

Ryggstrekker

Ryggstrekkeren er designet for å myke opp en hver stiv rygg og kan gradvis tilpasses hver enkeltes mobilitet. Unngå smerter i korsrygg og nakke og få gradvis økt fleksibilitet med en ryggstrekker. Kjøp en Ryggstrekker her..

Ab roller

Den klassiske ab rolleren kan med 10 minutters daglig bruk, gi raske resultater om man ønsker en sterkere kjernemuskulatur eller synlige magemuskler. Forskning viser at en sterk kjernemuskulatur forebygger helseplager i blant annet ryggen. LKjøp enAb Roller her..

Handgrip

Tren underarmsmuskulatur med et justerbart Handgrip som ikke krever stor plass, er enkelt å bruke og gir gode resultater ved jevnlig bruk. Kjøp en Handgrip her..

Treningsslynge

Få en effektiv treningsøkt med en treningsslynge som enkelt kan tilpasses både lengde og høyde for utførelse av over 100 forskjellige treningsøvelser. Kjøp en Treningsslynge her..

Rokkering - Hula Ring

Hula Ring eller Rokkering har vært et av de mest populære treningsproduktene siden 1990 tallet og er en morsom treningsform som har utviklet seg mye de siste årene. Kjøp en Rokkering - Hula Ring her..

Treningsbånd


Meget effektiv treningshjelpemiddel for trening av rumpe og lår. Produktet tar liten oppbevaringsplass og har blitt et stadig mer populært treningsverktøy de siste årene. Kjøp ett Treningsbånd sett her..

Treningsmatte

Det mest nødvendige produktet for å skape en helt egen hjemmegym. Med en treningsmatte kan man utføre utallige basisøvelser for hele kroppen. Kjøp en Treningsmatte her..

Yogaball

Yoga er svært populært blant tusenvis av nordmenn og gir en følelse av disiplin og selvbeherskelse. Øvelser med Yogaball gir forbedret styrke, fleksibilitet og kan gi en følelse av mer energi og redusert stressnivå.  Kjøp en Yogaball her..