El Sparkesykkel guiden 2022

El-sparkesykkel har tatt det norske folk med storm, og har definitivt kommet for å bli. Noen føler seg utrygge på en el-sparkesykkel, med med riktig utstyr og godt vedlikehold er det ikke farlig.

Vi har testet alle våre modeller fra kvalitetsprodusenten HX og kategorisert de etter hvilke behov de dekker.

HX X9 - Toppmodellen!

Med en motor på hele 500W og premium utførelse, har ikke HX spart på noe med den helt nye toppmodellen sin. Det er en av få sykler som har individuelle bremser på styret til fremre og bakre jul. Det kommer godt med da sportsgiret gir deg hastigheter oppimot 40 km/t! Dette kombinert med et kraftig batteri som vil dra deg opptil 100km er det ikke mye å utsette på dette smykket av en El sparkesykkel! Anbefales på det sterkeste! Best i test 2022 - En El Sparkesykkel det lukter svidd av. Her får du mye for pengene, fart, kraft, god demping, kraftige bremser og generelt høy kvalitet. HX X9 er vinneren av El Sparkesykkel testen vår for 2022. Modellen passer utmerket for voksne som ser etter en trygg og stabil El Sparkesykkel. En kraftig motor sørger for at du kommer deg opp bakker med opptil 25 graders helling og den har i tillegg en enormt bra rekkevidde på opptil 100 km, når forholdene er ute er bra.

HX X8 - Bestselgeren!

Våre kunder allerede talt igjennom sine lommebøker og kåret HX X8 til vår bestselger med god margin. Dette er en veldig god all-around el-sparkesykkel til en fornuftig pris. Sparkesykkelen er solid bygd, og kan ta en fører opptil 120 kg. Batteriet kan enkelt demonteres og lades uten selve sykkelen i nærheten. En funksjon ikke mange el-sparkesykler kan skryte av. Den er også IP54 sertifisert som kommer godt med på en regnværsdag, eller når du vil spyle den ren med hageslangen. Denne modellen passer godt til alle aldre og gir deg mye for pengene. Et godt og trygt valg. Modellen passer godt til både barn og voksen, med en sterk motor og god god batterikapasitet.

HX X7 - Allsidig lettvekter!

En litt enklere utgave av storebroren HX X8, men allikevel en godt likt el-sparkesykkel med mange muligheter. Den har også et avtagbart batteri så man kan lade batteriet uten å ta med seg sparkesykkelen. Den er den letteste el-sparkesykkelen vi tilbyr, og vil på den måten være et godt alternativ til de yngste. Vi anbefaler derfor denne til de som ser etter en el-sparkesykkel for barn. Da er det spesielt viktig med god beskyttelse på armer og ben. Når det er sagt tåler også denne modellen en vekt på fører opptil 120 kg, så den er svært allsidig. Modellen egner seg godt for barn mellom 10-17 år.

 

 

Et lite ekstra tips til deg!

Når du først har skaffet deg en så fin el-sparkesykkel er det lurt å ta ekstra godt vare på den. Foruten godt renhold vil vi anbefale deg å låse den når den parkeres. Da kan du benytte deg av vår el-sparkesykkel lås. Føl deg tryggere når du parkerer før handleturen, besøket, eller møtet du skal på.