Våre fem utstyrtips for deg som elsker friluftslivet

Hengekøye med myggnetting

Få en god natts søvn med en behagelig hengekøye og myggnetting som holder insektene ute. En hengekøye kan enkelt festes mellom to trær for en behagelig overnatting eller dagstur. Kjøp en hengekøye her..

Liggeunderlag - Naturehike

Et liggeunderlag skal isolere godt, støtte rygg og nakke mot underlaget. Naturehike er meget praktisk oppblåsbart liggeunder som tar minimalt med plass i en tursekk og har lav vekt, kun 480 gram. Kjøp Naturehike - liggeunderlag her..

Lanterne

En batteridrevet lanterne har sine fordeler, lanternen lyser godt opp i alle retninger og sørger samtidig for en lun og koselig stemning ute i skogen. Når mørket har senket seg er en lanterne ofte midt i blinken for å finne frem i campen. Kjøp en lanterne her..

Stormkjøkken

Ett godt stormkjøkken er helt avgjørende for en vellykket tur, med god mat og drikke blir turen ofte en unik opplevelse i seg selv. Sørg for å ha det mest nødvendige med på tur, men pakk ikke mer enn nødvendig for å unngå tung sekk som tærer på humør og lyst. Kjøp ett kompakt stormkjøkken her..

Gapahuk - Tarp

En tarp gir god beskyttelse og ly for være og vind, en tarp kan rask settes opp om man får væromslag eller vi slå opp en camp raskt og effektivt. For å sette opp en tarp eller gapahuk er man kun avhengig av å feste tarpen mellom to trær og feste bardunene til et fast underlag. Kjøp produktet her..