Hvordan velge riktig massasjepistol?

Hvem bruker en massasjepistol?

Sportboden tilbyr forskjellige massasjepistoler etter ulik styrke, størrelse, med ulike funksjoner og tilbehør. Våre produkter et egnet for både privat og profesjonelt bruk og det har det siste året blitt solgt flere hundre massasjepistoler til våre kunder i Skandinavia. Våre massasjepistoler har blitt vært populære og vi har solgt til både mannen i gata og kjente personligheter. 

Når du skal ta i bruk massasjepistolen er det viktig å varme opp muskelen med lav (RPM) berøringer per minutt til muskelen kjennes myk. Etter hvert som du føler det løsner kan du øke farten for å stimulere muskelen mer og mer. Det skal kjennes behagelig, men ikke for behagelig. Funksjonen til en massasjepistol er å løse opp muskelknuter og ømme punkter i muskelen. Det må derfor påføres en stimulerende kraft på de ulike punktene gjentatte ganger til muskelfibrene blir myke og det vil derfor kanskje noen ganger føles litt sårt til å begynne med. 

Hvordan velger du riktig massasjepistol for deg?

Kanskje du kjenner en venn eller venninne som eier en massasjepistoler og som har fått mye nytte produktet. Hvis du ikke helt vet hvilket produkt som passer for deg kan vi anbefale vår mest solgte massasjepistol - Sport som vi har fått mange gode tilbakemeldinger på fra kundene våre og som har skåret høyt i testene. Massasjepistol - Sport har utfordret det norske markedet i 2021 og har raskt blitt en favoritt blant alle våre massasjepistoler. I pakken følger det med seks forskjellige massasjehoder som gjør det enkelt å skifte ut riktig massasjehode til de forskjellige musklene. 

Vår massasjepistol Minigun har et unikt design som gjør den enkelt å få plass i vesken, i nattbordskuffen eller ta med seg på reiser. Produktet er til tross for sin størrelse relativt kraftig og passer perfekt for deg som ønsker litt massasje for å løse opp stive ledd og muskelknuter hvor som helst på kroppen.

Hva kjennetegner en god massasjepistol?

Alle våre massasjepistoler har gjennomgått en rekke tester som måler batterikapasitet, ytelse og funksjonalitet for at vi skal ha tilfredse og fornøyde kunder. En massasjepistol bør ha god batterikapasitet, slik at du ikke trenger å lade den oftere enn nødvendig. Enten om det går lengere tid mellom du bruker den eller du skal bruke den hver dag er det kjedelig å lade ofte, derfor har alle batteriene i våre massasjepistoler minimum 1 års garanti. Ønsker du å lese mer om våre mest populære massasjepistoler kan du ta en titt i vår guide her.

Antall slag per minutt

En massasjepistol jobber med å bevege massasjehodet opp og ned. Det kan være behagelig med å kjøre den langsomt, men hvis man ønsker å oppnå best effekt må man gjerne opp i 2400 til 3200 støt per minutt. Forskning tilsier at det da skjer noe i kommunikasjonen mellom muskelen og hjernen som gjør at den da slapper av, og muskelknuter løser seg opp.

Utvalgte massasjepistoler

Massasjepistolene du finner her i Sportboden er utvalgt for å gi deg best mulig verdi for pengene, og en massasjepistol som vil gi deg mye glede og mer avslappede muskler som yter bedre for deg.

Velger massasjepistol best i test: Sportboden gjennomfører en massasjepistol test når vi vurderer hvilke vi skal tilby det norske markedet, og de som er best i test i vår interne test er de vi velger å tilby i vår nettbutikk.