Sommerglede med produkter fra Sportboden

Sommeren er herlig, det kan vi alle være enige om! Men godt utstyr kan berike en hver sommerdag rundt om i landet. Vi i Sportboden får stadig inn nye spennende produkter, og fritidsaktiviteter ønsker vi å satse mer på. Her ønsker vi å vise frem noen av våre spennende produkter og sommertilbud for økt sommerglede, men husk solkrem!

Crossnett - Volleyball

Dette produktet er en ny vri på den tradisjonelle volleyball idretten. Det er ikke vanlig å se dette på norske strender enda, så her har du en mulighet til å ta med noe nytt og spennende til vennegjengen!

Intex K2 Explorer kajakk

Kajakk har blitt mer og mer populært med tiden, og det skjønner vi godt. Hvem har ikke lyst på en rolig padletur helt tett nede i vannflaten. Dessverre tar kajakker ofte mye plass og det er ikke bare bare og ta vare på den igjennom hele vinteren. Men med denne oppblåsbare kajakken er ikke det lenger et problem, og med under 14 kg i totalvekt er heller ikke det noe noe å klage på. PS: Vi kan også anbefale deg og ta med den kjære på en romantisk padletur under stjernehimmelen også!

Intex Badedelfin

Det er vanskelig å snakke om sommeren uten å snakke om bading. Med vår badedelfin kan de minste i familien kose seg litt ekstra i vannet. I motsetning til kjæledyr som trenger både mat og stell så klarer vår badedelfin seg fint på luft og kjærlighet!

 

Til slutt vil vi i Sportboden få ønske dere alle en riktig god sommer!