Velg riktig el sparkesykkel som passer deg som voksen eller barn – Sportboden.no

Velg riktig el sparkesykkel som passer for deg

el sparkesykkel

Her i sportboden.no finner du både gode el sparkesykler voksen og barn, og det som skiller de ulike sparkesyklene fra hverandre er størrelse og rekkevidde. Vi har testet dem og selv voksne over 100 kg vil oppleve at disse går bra. Spesielt HX X7 og HX X8 drar godt også for dem som er godt voksne.

El Sparkesykkel HX X8

Vår toppmodell med god rekkevidde på opptil 35-40 km og stor batterikapasitet som gjør El Sparkesykkelen svært pålitelig og morsom å kjøre. En el sparkesykkel med svært gode kjøreegenskaper, kraft og demping. HX X8 kommer med skivebrems festet på bakhjulet, kjørelys både foran og bak, avtagbart batteri for enkel og partisk ladning og støtte. Velg mellom tre forskjellige kjøremoduser fra 20 til 32 km/t. Kjøp El Sparkesykkel HX X8 her..

El sparkesykkel HX X7 

HX X7 er et godt alternativ til storebror med en fart sperre på 25 km/t og 20- 25 km rekkevidde per ladning. Batteriet kan separeres fra rattstammen på El Sykkelen og raskt lades opp før ny tur. HX X7 er utstyrt med skivebrems bak, støtte og ringeklokke. El Sparkesykkelen kan slås sammen, slik at den enkelt kan plasseres i et bagasjerom på en bil eller transporteres. Kjøp El sparkesykkel HX X7 her.. 


Eldre innlegg Nyere innlegg