Angre kjøp

Hvordan returene vare til sportboden?
Fyll ut returskjema som fulgte med i sendingen eller last ned skjema under info. Send oss en mail til e-post@sportboden.no og returner varen med posten til Sportbodens adresse som står oppgitt på angrerettskjema innen rimelig tid.

Kan jeg angre et kjøp?
Du har 14 dagers angrerett så lenge varen ikke er tatt i bruk. Fyll ut vedlagt angrerettskjema eller ta kontakt på e-post@sportboden.no for hjelp med dette.

Klarna
Klarna returnerer pengene til deg så for varen har ankommet vårt lager. Via klarna.no finner du oversikt over dine betalinger. Normalt blir pengene refundert i løpet av 5-7 virkedager.

Hva om jeg ikke henter pakken?
Du har normal to uker på å hente pakke på postkontoret, blir ikke pakken hentet vil den returneres til vårt lager. Vår kundeservice vil ta kontakt med deg så snart pakken er mottatt i retur. Ønsker du å heve kjøpet, vil vi refunderer pengene tilbake på samme konto som du betalte fra. Vi vil trekke fra fraktkostnader til knyttet til sending og returhåndteringen.

Bevar emballasjen slik du mottok den 
Dersom du skulle returnere en vare må produkt og emballasje være i samme stand som når du mottok produktet. Det stilles krav til at produktet og emballasje pakkes inn slik at ikke blir ødelagt. Kunde er ansvarlig for produktet frem til det er returnert til vårt lager. Følger det med instruksjoner eller bruksanvisning må disse være med når du eventuelt returnerer varen. Sportboden godkjenner ikke returen dersom produktet ikke kan selges på nytt. Ønsker du å returnere varen, må kjøper selv betale frakt. 

Retur og bytte
Vi er opptatt av at du er fornøyd som kunde, du kan når som helst returnere varen innen 14 dager fra du mottar varen. Retur av varen koster 79 kr og vi sender returinstruksjoner når vi har mottatt angrerettskjema. 

Returadresse
Varer som skal returens sendes til følgende adresse med vedlagt: angrerettskjema

Sporboden AS
Trudvangbakken 2B    
1597 Moss
Norge

Angrerettskjema

Angrerettskjema følger med i alle våre forsendelser, skule du ikke ha mottatt dette kan du sende oss en mail på e-post@sportboden.no.

Fyll ut angrerettskjema her:
angrerettskjema