Ambassadør & Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Har du et nettsted, en blogg eller annen form for nettaktivitet som omhandler noe som er relevant for produktene som selges på Sportboden.no? Da har du muligheten til å tjene penger via affiliate markedsføring i butikken vår, ved å annonsere våre produkter og tjene penger hver gang et salg kommer gjennom deg. SØK HER

Vi tilbyr deg  provisjon av ordrestørrelsen for hvert salg du kan gjøre for oss. Hvordan? Via vår kampanje vi har hos affiliatenettverket Daisycon har du mulighet til å tjene penger ved å henvise kunder til butikken vår. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg som utgiver via denne lenken, deretter kan du få tilgang til kampanjen vår. Alt administreres via Daisycon og du er mer enn velkommen til å kontakte dem dersom du har spørsmål om kampanjen vår.
Ambassadør

Bli ambassadør for Sportboden.no og få egne rabattkoder som du kan bruke for å markedsføre gjennom sosiale medier eller dele med venner. Tjen penger på alle salgene du oppnår gjennom dine medier. Hos oss får du tilgang til et helt unikt verktøy som viser dine inntekter og utbetalinger. Med vårt affiliate marketing program får du hele 15% av kjøpesummen.

Bli vår nye samarbeidspartner: SØK HER 

Som ambassadør & affiliate er det du som selv bestemmer når og hvordan du vil markedføre våre produkter. Det er gratis å bli ambassadør for Sportboden.no og vårt team står klart for å følge opp deg og ditt innhold. Din jobb er å lage innhold som enten kan brukes i reklame, reels, annonser og innhold på andre sosiale medeier.