El sparkesykkel til barn

El sparkesykkel er tingen, og dette har blitt megapopulært blant barn også. Hos Sportboden finner du en trygg sparkesykkel til barnet ditt av høy kvalitet.

Se vårt utvalg


De siste årene har den elektriske sparkesykkelen vist seg å være et lett og praktisk transportmiddel, både for voksne og barn. 

Den elektriske sparkesykkelen er enkel å håndtere for bruker og er sammenleggbar. Det betyr at den kan bli med deg nesten over alt.

Det er både smart og lønnsomt at barna eier sin egen elektriske sparkesykkel, fremfor å betale for hver enkelt tur hos de store selskapene. Når du betaler både oppstartspris og pris per minutt, blir det fort dyrt. 

Kjøretøy for familien

Elektriske sparkesykler har en god løsning med tre ulike hastighetsmoduser. Dette gjør elsparkesykkelen egnet både for barn og voksne, og gjør det enkelt å omstille mellom de ulike brukerne ved mindre og større behov av fart.

Det er helt genialt for familier.

Girfunksjonen

Det er enkelt å styre fart og gir med funksjonsknappen på styret, uten å fomle eller miste fokus. Selv om du kjører på førstegiret vil du oppleve å komme raskt dit du skal.

 

Tilpasset behov

Motorstyrken på elektriske sykler oppgis i watt, og som en tommelfingerregel kan vi si at jo flere watt den har, jo mer kraftig er motoren. Dette kan spesielt ha stor betydning når sykkelen skal kjøre deg opp litt bratte bakker.

Hvis det er en sparkesykkel som skal brukes av barn, er en sterk motor og batteri noe mindre viktig. Likevel trenger sykkel noe kvalitet og størrelse på batteriene slik at man har nok rekkevidde, og kommer seg rundt i løpet av en dag.

Barnevennlig el sykkel

Hos sportboden.no finner du store og små elsparkesykler til voksen og barn.

HX X7 har toppfart på 25 km/t og med funksjonsknappen på styret kan man enkelt endre mellom enkelmodus (15 km/t), normalmodus (20 km/t) eller sportmodus (25 km/t).

Det er topp å kunne sette farten til maks 15 km/t når det er barn som skal benytte den. Så dette kan lett gjøres barnevennlig.

Batteriet er 5,5 Ah med 350W børsteløs motor på forhjulet (maksimal ytelse er 600W) El sparkesykkelen kan kjøre i motbakke med opptil 15 graders helling. Rekkevidde er nok til de aller fleste som vil ha elektrisk sparkesykkel i Norge.

Vi tenker at uansett om du har har kjørt el-sparkesykkel tidligere eller om det er din første gang. Dette et helt trygt kjøp, og det eneste du vil angre på er at du ikke gjorde kjøpet tidligere.

Et trygt valg

Dette er en veldig god all-around el-sparkesykkel til barn, til en fornuftig pris.

Batteriet kan veldig enkelt demonteres og lades uten selve sykkelen i nærheten. En funksjon ikke mange el-sparkesykler kan skryte av.

Den er også utstyrt med skivebrems bak, håndbrems, rødt lys bak og, hvit lys foran på styret. Dette er en kraftig el sparkesykkel som også innehar alt av smarte funksjoner for sikkerhet. 

Med stødig rekkevidde og sitt avtagbare batteri er det ingen problem å lade på kontoret, skolen, hjemme eller hvor en du befinner deg.

Verd pengene

Den er også IP54 sertifisert som kommer godt med på en regnværsdag, eller når du vil spyle den ren med hageslangen. Denne modellen passer bra til alle aldre og gir deg mye for pengene. Et smart og trygt valg.

Denne modellen er det beste valget om man ser etter noe som er kraftig, tilpasningsdyktig og passer alle i familien, både voksne og barn. 

Krav som stilles til elektrisk sparkesykkel

Hvis du skal kjøpe en elektrisk sparkesykkel til et barn, bør du velge et produkt som ikke går fortere enn 20 km/t.

Utover dette er det noen andre viktige og tekniske krav som må oppfylles for at en elektrisk sparkesykkel kan lovlig brukes.

Regler

Dette er noe man kanskje burde se på når man ser etter en god og trygg elektrisk sparkesykkel til barn:

  • Kjøretøyet skal ikke kunne oppnå høyere hastighet eller kjøre mer enn 20 km/t.

  • Hastighetssperren skal ikke uten videre kunne forandres (av brukeren) slik at kjøretøyet kan gå over tillatt hastighet.

  • Kun kjøretøy med selvbalanserende teknologi kan ha sete.

  • Maksimal vekt for kjøretøyet: 70 kg med batteri.

  • Maksimal bredde: 85 cm. Maksimal lengde: 120 cm.

Lovlig i Norge

For at en elektrisk sparkesykkel skal være lovlig å bruke i Norge er det krav om hastighetssperre i trafikken på 20 kilometer i timen. Likevel er det ikke fartsgrenser for bruk av små elektriske kjøretøy.

Du får mye motor for pengene med hos oss, og sparkesyklene kan bestilles med en slik sperre for bruk, slik at den faktisk er mulig å bruke lovlig i Norge.

Sperren har ingen betydning i bakker, slik at man får full kraft fra motoren opp til sperren slår inn i 20 km/t.

Om oss

Hos Sportboden har vi som mål å levere gode kundeopplevelser når du handler i vår nettbutikk. Vi tilbyr god kundeservice, rask levering og produkter til gode priser.

Vi importerer et stort antall av våre produkter fra Kina, Tyskland og Spania, og tilbyr produkter fra et stort utvalg av kvalitetssikrede og nye varer innen sport og fritid.

Sportboden etterstreber å alltid kunne tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy til god pris og høy kvalitet.

Hos oss får du flere goder som kunde. Vi tilbyr fri frakt på kjøp over 499 kr, levering innen 1- 4 virkedager, og du har alltid 14 dagers åpent kjøp!

Kontakt oss på chat

Dersom du har spørsmål ta kontakt med vår kundeservice. Du kan nå oss mellom 12:00-17:00 (man-lørdag).

Vi tar også imot henvendelser på e-post

Velkommen innom!

Se vårt utvalg