Personvern

Cookies

Når du bruker sportboden.no gir du oss tillatelse til å bruke informasjonskapsler i nettleseren din.

Informasjons kapsler også kaldt cookies finnes på stort sett alle nett sider i dag. Denne tekstfilen gjør det mulig for oss å forbedre nettsiden ved at vi får informasjon om populære varer og statistikk rundt bruken av siden vår. Du kan selv velge å ikke akseptere når du åpner vår nettside, ofte vil ikke nettsiden fungere om informasjons kapselen ikke blir godtatt. Vi lagrer aldri informasjon som omhandler deg personlig med unntak av ved innmelding i nyhetsbrev/kundeklubb og ved handel i vår nettbutikk.

Google Analytics

Sportboden bruker Google Analytics for å samle inn statistikk om brukeratferden på nettsidene våre.

Spørsmål

Som kunde trenger du ikke oppgi personopplysninger. Dine personopplysninger blir kun benyttet for å sende deg varer og eventuelt nyhetsbrev eller informasjon gjennom vår kundeklubb. Dersom du ønsker at vi sletter denne informasjonen så send oss en mail på e-post@sportboden.no. Vi vil alltid prioritere kundene våre og svare så raskt vi kan. Lurer du på noe angående personvern kan du lese mer på www.datatilsynet.no.

Kundeklubb

Sportboden.no benytter seg Mailchamp for utsendelse av kampanjetilbud, kundeklubb og velkomsttilbud. Når du melder deg inn i vår kundeklubb godkjenner du at vi lagrer og benytter dine personopplysninger til dette formålet for bedriften. Vi ivaretar informasjonssikkerheten ved å outsource utsendelsen av informasjon ved bruk Mailchamp.

Nyhetsbrev

Dersom du ønsker å melde deg av våre nyhetsbrev kan du trykke på unsubscribe som den røde pilen viser på bildet under eller ta kontakt med e-post@sportboden.no.

Ved bruk av sportboden.no samtykker du til at vi kan bruke din informasjon i samarbeid med tredjepart.