OM OSS

SPORTBODEN AS

www.sportboden.no - Sport og fritidsutstyr på nett

Hos Sportboden.no får du nyttige produkter til gode priser. Vi fokuserer på et bredt utvalg av varer innen sport og fritid i høy kvalitet. Vi tilbyr personlig kundeservice, rask levering og produkter til gode priser.

Hos oss finner du et spennende varesortiment med fokus på konkurransedyktige priser og produkter. Vi prioriterer kvalitet slik at våre kunder alltid er fornøyde med våre produkter.

Det hele startet i 2020 når kollegaer og kamerater ble permittert fra vanlig jobb. Med over 25 års erfaring fra både salg og service hadde vi et ønske om å starte opp en unik sportsbutikk på nett. Med et spennende variert utvalg av varer vokste vi rask inn i det nordisk markedet.

Nettbutikken ble lansert med et fåtall varer og har siden vokst seg større og større for hver måned som har gått. Vi har knyttet tette bånd til kvalitets produsenter i hele verden og har fått hundrevis av gode tilbakemeldinger siden oppstarten.


VÅRT SORTIMENT

- Elektriske sparkesykler
- Massasjepistoler
- Treningsutstyr
- Friluftslivutstyr
- Golfutstyr
- Fritidsutstyr
- Padel
- Kosttilskudd 

Sportboden AS, er et Norsk aksjeselskap med adresse i Moss og lager i Rygge. Trudvangbakken 2B, 1597 Moss. Mail: [email protected]

Org nr: 926 848 909

Er det noe du lurer på så ta gjerne kontakt med oss!